Van Delden

Wat doen wij?

Comfort

Onze focus ligt dan ook op het comfort dat deze persoonlijke en betrokken benadering u biedt. Wij willen niet alleen ondersteunen bij de administratie maar ook graag uw gesprekspartner zijn.

Onze ervaring is dat professionals heel goed weten wat zij willen. Maar door een woud aan wetten en spelregels waaraan u zich moet committeren, komt er een hoop op u af. Ook zijn doelstellingen niet zomaar binnen handbereik: als u ondernemer bent, groeien uw ideeën en plannen in de loop der jaren. Dan is het prettig als iemand meedenkt en bij alle veranderende financiële en administratieve regels koers houdt.

Deze doelgerichtheid is nodig om op het juiste moment te kunnen handelen en alle kansen die voorbij komen te benutten. Het is een cliché maar ondernemen is vooruitzien en dit maakt het juist ook zo leuk. Bewegen is energie.

Ons dienstenpakket

Ons dienstenpakket is in één zin samen te vatten, namelijk: wij bieden u alle diensten aan zodat u zich volledig op ondernemen kunt richten.
In concreto leveren wij de meest voorkomende werkzaamheden zoals het verwerken van de financiële administratie, opmaken van de jaarrekening en publicatierapporten, het doen van aangiften (omzetbelasting, intracommunautaire prestaties, loonheffing, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting).

Ook kunnen wij uw loonadministratie verzorgen.

Zorgen maken is als in een schommelstoel zitten. Je hebt iets te doen, maar je komt nergens.